Deback heeft interesse in jouw bouwgrond of afbraakpand. 

Een mooi project begint bij de juiste grond.

Location is key. Ook voor de nieuwbouwprojecten van Deback. In onze zoektocht naar geschikte gronden laten we geen enkele kans onbenut. Heb je een stuk braakliggend terrein of een afbraakpand beschikbaar? Neem contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden.

Duidelijke aanpak 

Een bouwgrond (ver)koop je niet zomaar. Dat geldt voor jou net zo goed als voor ons. Onze transactie begint met een open gesprek en een bezoek ter plaatse. Daar nemen we alle stappen van het verkoopproces door. Je weet dus steeds wat je kan verwachten. Is iets niet duidelijk? We staan voor je klaar.

Marktconforme prijs 

Deback werkt in vertrouwen. Dat is pas mogelijk als we een correcte prijs aanbieden voor je grond. Marktconform en in lijn met de staat van het terrein. Dit begint bij een grondige analyse en marktonderzoek. We betrekken je van begin tot einde. Geen verrassingen dus.

onmiddellijke betaling

Geen loze beloftes of allerhande ingewikkelde constructies. Deback betaalt je grond onmiddellijk. Zo haal jij direct je opbrengst binnen en kunnen wij zo snel mogelijk aan de slag.

Zin in ruil?

Onze creativiteit beperkt zich niet tot het bouwen zelf. Heb je een grond beschikbaar en ben je geïnteresseerd om in een van onze Deback-huizen te wonen? We staan open voor een ruil – wij de grond, jij het huis van je dromen. Contacteer ons voor meer info.

Bouwgrond te koop?

  • correcte prijs
  • directe betaling
  • betrouwbare partner
  • transparante aanpak
Een gezonde beslissing
Heb jij bouwgrond te koop? Laat het ons weten.