Investeren in vastgoed, aan een minimale prijs

Haal het maximale rendement uit jouw investering

Een goede investering brengt op, toch? Investeren in vastgoed is nog steeds een slimme belegging. Met de pasklare oplossingen van Deback zit je in regio’s met een interessante aankoop- en verhuurprijs. En dat vertaalt zich in een goed rendement. Kwaliteitsvol afgewerkt volgens de Deback-garantie is je pand onmiddellijk beschikbaar voor verhuur. Een zorgeloos project, voor jou en je huurders.

gegarandeerd rendement 

Deback bouwt in de gegeerde regio’s Ath, Doornik, Moeskroen en Komen, waar de vraag naar huurwoningen hoog is. Een interessante aankoopprijs tegen een correcte verhuurprijs is je garantie voor een continue, maximale opbrengst. Wat wil je nog meer?

Instapklare oplossingen

Een Deback-woning is tot in de puntjes afgewerkt en uitgerust met alle nodige nutsvoorzieningen. Wateraansluiting, gas, telefoon en kabel? Check! Als investeerder hoef je dus zelf niets meer te doen. Kies je pand(en) waarin je wil investeren en je bent vertrokken.

maximale ondersteuning

Ook in je zoektocht naar geschikte huurders staat Deback je bij. Zo stellen wij het pand ook via onze eigen kanalen beschikbaar. Heb je nood aan bijkomend advies of begeleiding? Laat ons weten hoe we je kunnen helpen.

Investeren op uw maat

De veelzijdigheid aan nieuwbouwprojecten en woonoplossingen bij Deback maakt een investering op maat mogelijk. Bekijk samen met je persoonlijke adviseur de verschillende opties voor een gerichte keuze. Een investering die juist aanvoelt volgens jouw budget? Ook dat is de Deback-garantie.

optimale betrokkenheid

Blind investeren is nooit een goede zet. Bij Deback geloven we in transparantie en duidelijke communicatie. Daarom nodigen we je graag uit op de werf. Zo krijg je voeling met jouw project en kan je al je vragen kwijt aan je adviseur. Klaar om de eerste steen te leggen?

Investeren in vastgoed?

  • gegarandeerd rendement
  • persoonlijke begeleiding
  • instapklare woonoplossingen
  • betrouwbare partner
Een zekere belegging
Wil je ook de stap zetten naar een optimaal rendement? Leer ons kennen.