De kracht achter Deback

Expertise en persoonlijk contact, dat is de Deback-garantie

Al meer dan 15 jaar is Deback een vertrouwde speler in de regio’s Ath, Doornik, Moeskroen en Komen. Wij bouwen geen woningen, maar creëren omgevingen waar mensen samenkomen, genieten en zorgeloos wonen. Met onze persoonlijke aanpak spelen we in op jouw behoeften en volgen we jouw ritme. Bij Deback kom je thuis.

Op maat van de bewoners

Deback bouwt voor jou, de bewoner of investeerder van het pand. In functie van je gewenste leefcomfort en beschikbare budget werken we samen de geschikte oplossing uit. Onze persoonlijke adviseurs staan voor je klaar en helpen je met al je vragen.

Bij Deback gaan we prat op een correcte prijs-kwaliteitverhouding. We ontwikkelen onze woningen met oog voor detail en garanderen een piekfijne afwerking. Want zorgeloos wonen is onze missie.

Team van experten

 

Onze jarenlange ervaring en grondige kennis van de regio’s waarin we actief zijn, maakt van ons een betrouwbare partner voor nieuwbouw, huur, investering of de verkoop van bouwgronden . Stefaan Deback en team zijn experten in hun vak en zetten met enthousiasme hun passie en knowhow in bij de ontwikkeling van elk project.